DjerdapAgencija Srb-in.com osnovana je 2013. godine sa željom i ciljem da upozna, kako strane turiste, tako i domaće, sa Srbijom, njenim prirodnim lepotama, skrivenim krajevima, ljubaznim domaćinima i brojnim običajima.Naše opredeljenje je da volimo svoju zemlju i sve njene čari, a naša misija je da je i drugi na taj isti način zavole.Pored usluga koje pokrivaju teritoriju i dargocena mesta cele Srbije, nudimo aranžmane u inostranstvu, avio karte, škole jezika, kampove i raznovrsne izlete.
Krstarenje Dunavom i Savom, rekama na čijem ušću leži Beograd, i koje uobličavaju duh grada još jedan je od načina da upoznate ovaj divan grad zanimljive prošlosti u kojem živi petina stanovnika Srbije i koji je jedan od najstarijih gradova Evrope. Plovidba Savom i plovidba Dunavom, putničkim brodovima ispričaće vam priču o rekama na čijim vodama se nalazi 16 ostrva.
Srb-in.comU jednoj prijatnoj atmosferi, uz audio vodiča na srpskom i engleskom jeziku, moći ćete da saznate više o Beogradu, da uživate u pogledu na prelepi novi most na Adi i sagledate stari deo Beograda iz perspektive iz koje do sada niste mogli da ga vidite … Na krstarenju Beogradom obići ćete 20 kilometara prelepih beogradskih obala.
Poverite svoje popodne nama, otkrijte čari plovidbe Dunavom i Savom i opustite se na talasima reka!Brodovi su opremljeni mini barom, toaletom, sistemom za grejanje i mobilnim nameštajem, tako da se enterijer može koristiti u različite svrhe. Mogu se iznajmiti na jedan sat, nekoliko sati ili na ceo dan – za krstarenje Dunavom i Savom ili za plovidbu brodom po Srbiji, do bilo kog mesta po vašem izboru.
Naši klijenti vremenom postaju i naši prijatelji, a naši prijatelji dobijaju najbolje uslove, i najraznovrsnije mogućnosti, jer nam je važno da izgradimo obostrano poverenje. Naš pristup prema svakom klijentu je individualan i apsolutno uvažavamo sve Vaše potrebe i želje, zato dođite da uz prijateljsku kaficu ili čaj, zajedno iskreiramo nezaboravno iskustvo. VIDIMO SE !