Usluge

[wptabs mode=”horizontal”]
[wptabtitle] Snimanje kamerom[/wptabtitle] [wptabcontent]Foto video studio vam nudi profesionalno snimanje najsavremenijom HD tehnologijom. Na raspolaganju vam stoji više kamera kao i tim koji može da odgovori vašim najzahtevnijim željama. Po želji moguće je i sinhrono simanje uz direktnu projekciju na LED TV ekranima ili HD projektorom.
Deo našeg tima su i visoko profesiomalni montažeri, koji sav snimljeni maretijal brižljivo obrađuju i daju mu finalnu notu.

Kao finalni proizvod dobijate lepo upakovani video materijal na Blue ray-u, a po vasoj zelji moze da bude dvd, ili bilo koji drugi video format.

Naš video materijal možete pogledati i na blogu a uži izbor najboljih radova se nalazi u portfoliu[/wptabcontent]
[wptabtitle]Fotografisanje[/wptabtitle] [wptabcontent]Jednostavno, nije svaka fotografija dobra fotografija, mnogo je parametara koji dobru fotografiju razlikuju od loše! Posmatrajući fotografiju možemo dobiti drugačiju dimenziju i percepciju fotografisanog objekta, stvari koje deluju nestvarno, čudne perspektive i sl.

Uz upotrebu vrhunske foto opreme marke Nikon profesionalnim i odgovornim pristupom pružićemo zadovoljstvo da vidite situacije koje ni sami niste primetili da su se desile. Dugogodišnje iskustvo doprinosi da fotografisani objekat predstavimo u najlepšem svetlu.

FVS nudi usluge i studijskog fotografisanja bilo da je reč o modnoj fotografiji, izradi Book-ova, ili fotografisanju Vaših proizvoda radi izrade raznog propagandnog materijala.

Nenametljivim fotografisanjem, uhvaćenim svakim bitnim trenutkom, opravdavamo Vašu odluku što ste nas izabrali.

Zaista je teško odabrati samo jednu fotku za ovu stranicu pa smo stavili nasumično baš ovu 🙂 Bolje pogledajte naš portfolio »
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Postprodukcija[/wptabtitle] [wptabcontent] Finalni proizvod svakog procesa rada dobija se nakon njegove postprodukcije. Stoga se postprodukcija smatra jednom od najvažnijih karika u lancu finalnog proizvoda.

Fotografije i video materijali zabeleženi na terenu su samo početna inspiracija za naš tim koji će dati svoj maksimum da dobijeni materijal učine jedinstvenim i da konačnim njegovim uobličenjem budemo svi zadovoljni.

Uz našu stručnost, ali i Vaše zahteve pristupićemo montaži snimljenog materijala bilo da je reč o uvodnoj špici, ili muzičkoj podlozi, zajedno ćemo doprineti atraktivnosti snimljenog materijala.

Po Vašoj želji sve će biti povezano interaktivnim menijem i isporučeno na BlueRay-u ili na DVD-u[/wptabcontent]
[wptabtitle] Prebacivanje[/wptabtitle] [wptabcontent]Foto video studio Boris – Da vam uspomene ne izblede , da mnoga mesta i događaje možete ponovo posetiti, mi već 20 godina nudimo i uslugu prebacivanja sa vaših medija (kaseta, VHS, VHS-e, SVHS, SUPER 8, HI 8) na moderne CD,VCD i DVD, po pristupačnim cenama.
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Izrada Fotografija[/wptabtitle] [wptabcontent]Foto Video Studio Boris – Vam nudi mogućnost izrade fotografija pomoću najnovije tehnologije digitalne štampe na renomiranim mašinama Fuji Frontier. Fotografije izrađujemo sa fajlova digitalnih fotoaparata u raznim dimenzijama na sjajnom ili mat papiru. Standardne dimenzije fotografija su 9x13cm, 10x15cm, 13x18cm, 20x30cm, 25x38cm, a po potrebi možemo i izraditi fotografije i većih formata.

Pošaljite Vaše fotografije putem email-a. Kasnije ih možete preuzeti u radnji ili Vam ih možemo Vam dostaviti preko kurirske službe.[/wptabcontent]

[wptabtitle]Usluga Book-a[/wptabtitle] [wptabcontent]Foto video studio Boris – Vam omogućava pravljenje Book-a.
Kao uspomenu ili poklon , reklamu , odabrane fotografije (od book-a zavisi količin fotografija) na jednom mestu.

Kao knjiga uspomena Book se pravi sa vašim (vi date fotografije) ili sa našim fotografisanjem , a vašim odabirom fotografija.Od broja odabranih fotografija koje želite da postavite , naćićićemo najbolje rešenje za vas.

Primeri

Primeri

Vas bebac

Vas bebac

Vase uspomene

Vase uspomene

Izrada fotografija i donošenje na vašu adresu po dogovoru.

[/wptabcontent]

[/wptabs]