10€, dobijate dodatnih 40€ za oglašavanje preko Google pretraživača…

google-promo-10u50Zahvaljujući saradnji ADS TEAM sa Google kompanijom, u mogućnosti smo da svim posetilcima našeg web sajta, poklonimo vaučer u vrednosti od 40€ za online oglašavanje sajta putem najčuvenijeg internet pretraživača.

Da bi ste došli do svog promo koda jednostavo posetite stranicu Google adWords promo kod na sajtu ADS team.

Nakon aktivacije svog AdWords naloga možete uneti i aktivirati dobijeni promotivni kôd, a nakon uplaćenih i utrošenih 10€ dobijate na poklon 40€ kredita za oglašavanje na Google AdWords mreži.

Šta je AdWords i kako to funkcioniše?

AdWords je servis koji podrazumeva prikaz reklama za vaš sajt prilikom pretrage na Google pretraživaču.

Reklame se prikazuju na istaknutom mestu, na vrhu ili sa desne strane standardnih rezultata pretrage.

AdWords je sistem multimedijalnog reklamiranja koji omogućava da postanete vidljivi vašoj ciljnoj grupi. Možete odabrati zemlju u kojoj želite da oglas bude vidljiv, format i veličinu oglasa, jezičke grupe… Kako mogu da dobijem AdWords promotivni kôd? Potrebno je samo da kod nas imate aktivnu web hosting uslugu i da popunite zahtev na dnu ove stranice… kupone mogu koristiti samo novi AdWords korisnici, čiji AdWords nalog nije stariji od 14 dana jedan korisnik (AdWords nalog) može da upotrebi samo jedan promotivni kôd promotivna ponuda važi samo za korisnike sa adresom za naplatu u Srbiji pročitajte i uslove Google AdWords promotivne ponude Kako da aktiviram AdWords nalog i promotivni kôd?

Kada od nas dobijete kôd, posetite http://www.google.rs/adwords i započnite aktivaciju naloga… odaberite valutu i vremensku zonu (ova podešavanja se ne mogu naknadno menjati) unesite lične podatke i podatke kreditne kartice kojom ćete vršiti plaćanje idite na stranu “obračun” i unesite promotivni kod u odgovarajuće polje kreirajte kampanju, unesite ključne reči i podešavanja kampanje uplatite najmanje 10 € kredita neophodnih za ispunjavanje uslova promocije pročitajte i veoma korisnu PDF brošuru o AdWords servisu

Uslovi Google AdWords promotivne ponude.

Da biste iskoristili ovu ponudu, potrebno je da nakon aktivacije AdWords naloga unesete promotivni kôd na strani “Obračun” u svom nalogu. Sam promotivni kôd nema vrednost i unošenje promotivnog kôda služi samo da započnete kvalifikaciju koja je vezana za promotivni kredit. Da biste se kvalifikovali za promotivni kredit, morate da potrošite najmanje 10 € u roku od 30 dana od dana unošenja i aktivacije promotivnog kôda.

Na primer, ako unesete kôd 1. Juna, moraćete do kraja Juna da uplatite i potrošite najmanje 10 € na oglašavanje. Promotivni kredit će biti primenjen za oko 5 radnih dana od trenutka kada vaš nalog dostigne navedene minimalne troškove oglašavanja za kvalifikaciju, pod uslovom da ste prethodno aktivirali promotivni kôd u svom AdWords nalogu i ispunili sve zahteve naznačene u ovoj ponudi. Promotivni kredit će se pojaviti na stranici “Rezime obračuna” u vašem nalogu, obično nakon 5 radnih dana.

Za kompletne uslove i odredbe, posetite: http://www.google.rs/intl/rs/adwords/coupons/terms.html

Ukoliko želite da Vam stručna firma ADS team popuni adwords nalog za vas, posetite ovu strancu ADS team Adwords.